Houten ramen op maat

Alle vormen en alle stijlen in houten ramen

Houten binnen- en buitenschrijnwerk

U houdt van het warme karakter van houten ramen, maar dan wel met het comfort van vandaag? Van der Beken Schrijnwerkerij is sterk in de plaatsing van houten ramen op maat. In heel Vlaanderen garandeert de zelfwerkende patroon hoogwaardige kwaliteit voor houten binnen- en buitenschrijnwerk.

Houten ramen op maat in alle vormen en stijlen

Ramen in hout kunnen een landelijke woning af maken, maar houten ramen komen net zo goed in een strakke, moderne woning volledig tot hun recht. Grote schuiframen of kleine dakramen, ronde, ovale of rechte ramen: Van der Beken Schrijnwerkerij kan als ervaren schrijnwerker alle vormen en stijlen aan.

Ramen in hout, kopie antiek

Bent u liefhebber van ambachtelijke, oud uitziende houten ramen, net zoals vroeger? Van der Beken Schrijnwerkerij is ook gespecialiseerd in houten ramen kopie antiek. Deze traditionele ramen in hout hebben een warme en authentieke uitstraling, terwijl ze toch aan alle hedendaagse normen voldoen, isoleren en duurzaam zijn. Net zoals gloednieuwe houten ramen!

Ramen renovatie
press to zoom
Ramen
press to zoom
Ramen
press to zoom
Ramen
press to zoom
1/1

HOUTEN RAMEN OP MAAT PLAATSEN IN VLAANDEREN? CONTACTEER VAN DER BEKEN SCHRIJNWERKERIJ, VOOR RAMEN IN HOUT VAN HOOGWAARDIGE MAKELIJ.